Special Bricks
16 mei 2018

Lancering nieuwe site is een feit!

Het heeft even geduurd, maar Special Bricks heeft per 16 mei 2018 nieuwe site!

Een nieuw jasje met het vertrouwde concept. Wandel door de diverse categorieën, vind je speciale set en bestel gemakkelijk. Wij zorgen dat jouw set op korte termijn en met de nodige zorg in perfecte staat bij je aankomt.

Ook proberen wij je zo veel mogelijk op de hoogte te houden van alle ins en outs op LEGO gebied. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en/of check onze site regelmatig om op de hoogte te blijven en/of te kunnen genieten van eventuele speciale aanbiedingen.

Wij zijn ook te volgen via Facebook, Twitter en Instagram.

 

Veel winkelplezier, en neem gerust contact met ons op als jouw item niet te vinden is.

Martin&Rowena

 

Geef een reactie